Miraque

Blogi

Blogi

Liimaripset vs. magneettiripset

Write a comment

Käyttäjän arvio: 4 / 5

HyväHyväHyväHyväHuono
 

Käytätkö päivittäin liimattavia irtoripsiä? Aiheuttaako liima kutinaa, kirvelyä ja silmien ärtymistä? Oletko huolissasi yleistyvästä liima-allergiasta? Haluaisitko vaihtaa liimattavat ripset allergiaystävällisempiin ja ehkäistä näin mahdollisen tulevan liima-allergian?

Monien mielessä varmasti pyörivät nämä kysymykset. Liima-allergia on yleistynyt kestoripsien tuoman ripsimuodin myötä, joka ei näytä laantumisen merkkejä. Kukapa meistä ei haluaisi katseenkaunistajaa lisäripsistä?

Onneksi Miraque Magneettiripset tarjoavat allergiaystävällisemmän vaihtoehdon liimattaville ripsille. Mallistossamme on viisi kokosilmän levyistä mallia luonnollisesta tuuheampiin, joilla on hyvä korvata liimattavat ripset.

Parhaat kaverukset Inka ja Kaisu ovat käyttäneet liimattavia irtoripsiä kahdeksan vuotta. Inka on käyttänyt Miraque magneettiripsiä nyt puolen vuoden ajan ja Kaisu kuukauden. Haastattelimme heitä miltä vaihto on tuntunut.

miraque magneettiripset inka2

Miksi haluatte käyttää lisäripsiä?

Kaisu: Omat ripset ovat lyhyet, eivätkä ne näy juurikaan edes ripsivärin kanssa. Irtoripset tekevät katseesta intensiivisemmän ja ne tekevät oloni naisellisemmaksi. Ne kuuluvat tärkeänä osana vahvaan meikkityyliini.

Inka: Ongelmani ei ole niinkään omat ripset, vaan tykkään vahvemmasta meikistä, johon olennaisena osana kuuluvat näyttävät irtoripset. Irtoripsistä on hankala luopua kun niihin on tottunut.

Miksi halusitte vaihtaa liimattavat ripset Miraque Magneettiripsiin?

Kaisu: Ensinnäkin omat ripset sojottavat liimattavien ripsien alta eivätkä näytä niin luonnollisilta. Liima ärsytti silmiä, joka aiheutti mm. silmien vuotamista. Liimattavat irtoripset saattoivat irrota päivän mittaan nurkista. Viimeisimpänä haluan turvata allergisoitumisen ja halusin vaihtaa turvallisempaan vaihtoehtoon. Nähdessäni Inkalla Miraque Magneettiripset käytössä, halusin itsekin kauniit, ripsienpidennyksiä vastaavan allergiaystävällisen lopputuloksen.

Inka: Suurin syy itselläni oli pelko liima-allergiasta, koska oireita liimasta oli jo tullut mm. silmien vuotamista. Luonnonkosmetiikka on muutenkin lähellä sydäntä.

miraque magneettiripset inka5

Mitkä ovat Miraque Magneettiripsien parhaimmat ominaisuudet?

Kaisu: Näyttävät todella hyvältä, magneetit ovat huomaamattomat, eivät tunnu epämukavilta ja käyttö on nopeaa ja helppoa kun sen oppii. Ne kestävät itselläni pitkään päivittäisessä käytössä.

Inka: Magneettiripsien paikallaan pysyvyys on omaa luokkaansa, sillä liimattavia joutui päivän mittaan korjailemaan. Magneettiripset ovat pysyneet paikoillaan minulla äärimmäisissä olosuhteissa. Magneettiripset ovat myös paljon intensiivisemmän ja laadukkaamman näköiset liimattaviin irtoripsiin verrattuna. Miraque Magneettiripsissä on luonnolliset, laadukkaat ja kestävät kuidut, jotka ovat lisäksi vegaaniset.

Ja vielä lopuksi omia ajatuksia!

Kaisu: On hienoa, että Suomessa on lähdetty intohimoisesti kehittämään tällaista uutta innovaatiota. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan ja varaamaan ajan konsultaatioon, jossa opetetaan käyttö henkilökohtaisesti. Miraque Magneettiripset ovat väsyneiden silmien pelastus ja arkiaamujen piristäjä!

Inka: Yksi ripsipari on kestänyt omassa käytössäni kuukausia, joten ovat kyllä hintansa arvoiset. Miraque magneettiripsiä voin suositella kaikille ketkä haluavat luonnollisemmat ja liimattomat ripset. Vaihtelua ripsien pituuteen ja tuuheuteen saa käyttämällä vastapareina kahta eri mallia! Itselläni suurimmaksi osaksi käytössä mallit 332 ja 333 yhdessä. Näistä en voisi kuvitella luopuvani ja liimattaviin ripsiin ei ole paluuta!

miraque magneettiripset inka4

Kommentoi...
Peruuta
Olet vierailija
Kommentoi vierailijana
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Ole ensimmäinen kommentoija.

Blogi kirjoitukset

Yhteystiedot

Showroom/ koulutus:
Knitter Business Park
Kutojatie 6, 8. kerros
02630 Espoo, FINLAND
Puh: +358 50 465 8858
Sähköposti: info@miraque.fi
Y-tunnus: 2876234-9

Shop&Salon Kauneushoitola/
myymälä/ koulutus/ varasto:
Kainuuntie 26 C
88600 Sotkamo, FINLAND
Puh: +358 44 978 1926
Sähköposti: kauneushoitola@miraque.fi

© 2024, Miraque

Ajankohtaista

miraque_logo_web.png

Design from Finland.

flag englishflag suomiflag swedenflag viro estonia miraque magneettiripsetflag spain miraque