Magneettiripset

Design from Finland - Premium Magnetic Lashes

Image

Miraque Premium

Markkinoiden toimivimmat ja laadukkaimmat, ultrakevyet magneettiset irtoripset.

Image

MyWink by Miraque

MyWink on Ihana trendikäs magneettiripsimallisto juuri Sinulle, kun haluat näyttävyyttä katseeseesi!

Instagram

Miraque Magneettiripset

Design from Finland.

Kun kriteerinäsi on ripsien täydellinen istuvuus, luonnollisuus ja korkea laatu, valintasi on silloin Miraque Magneettiripset!

Pitkän tuotekehityksemme tuloksena ensimmäiset, aidot ja alkuperäiset, mallisuojatut, markkinoiden toimivimmat ja laadukkaimmat, ultrakevyet magneettiset irtoripset. Tuotteemme kiinnittyvät ripsiisi sekunneissa ja pysyvät tarkasti asettamassasi paikassa vauhdikkaassakin käytössä.  Ei liimaa, joten ei kuivumisaikaa, eikä siitä johtuvaa silmien ärtymistä tai allergisoitumista. 

Miraque Magneettiripset

Design from Finland.

Pitkän tuotekehityksemme tuloksena mallisuojatut, markkinoiden toimivimmat ja laadukkaimmat, ultrakevyet magneettiset irtoripset. Tuotteemme kiinnittyvät ripsiisi sekunneissa ja pysyvät tarkasti asettamassasi paikassa vauhdikkaassakin käytössä.  Ei liimaa, joten ei kuivumisaikaa, eikä siitä johtuvaa silmien ärtymistä tai allergisoitumista. 

Kun kriteerinäsi on ripsen täydellinen istuvuus, luonnollisuus, korkea laatu ja tuotteen pitkä käyttöikä. Valintasi on silloin se ensimmäinen-, aito ja alkuperäinen Miraque magneettiripsi, olet sen ansainnut.

Yhteystiedot

Sähköposti: info@miraque.fi
Y-tunnus: 2876234-9

© 2019, Miraque
miraque_logo_web.png

Design from Finland.

flag englishflag suomiflag swedenflag viro estonia miraque magneettiripsetflag spain miraque