Miraque

Blogi

Blogi

Ilta-Sanomien MyStyle toimittaja testasi Miraque Magneettiripset

Write a comment

Käyttäjän arvio: 4 / 5

HyväHyväHyväHyväHuono
 

 

Lue koko juttu: https://www.is.fi/mystyle/art-2000005684109.html

”Magneettiripsistä puhuvat nyt kaikki. Kokeilimme, toimivatko ne todella.”

Tuuheutta, pituutta ja maksimaalista volyymia tuovia irtoripsiä on liimailtu silmiin iät ja ajat. Toiset temppuilevat ripsiliiman, tekoripsien ja ripsitupsujen kanssa kuin ammattilaiset, toiset ovat luovuttaneet vuosia sitten ainaisen sotkun ja kesken iltaa irtoilevien ripsien pelossa.

Nyt markkinoille on saapunut uutuuksia, joista puhuu vähintäänkin joka toinen kauneusintoilija internetin keskustelupalstoilla ja kauneusryhmissä. Irtoripsien uusi innovaatio ovat magneettiripset, jotka kiinnitetään ilman liimaa nimensä mukaan pikkuruisilla magneeteilla. Omat mallinsa ovat kehittäneet muun muassa suomalainen Miraque, suomalainen G Beauty Lab ja kansainvälinen Ardell.”

blogikuva 1

Vasemmalla Miraquen volyymimalli koko ripsirivistön pituudelta, oikealla puolikkaan silmän kevyempi naturel-malli. Magneettiripsien luonnollisuus yllätti. (KUVA: Silva Laakso)

”Magneettiripset kiinnitetään yläripsiin kahdella liuskalla: molemmin puolin omaa ripsirivistöä.

Miraquen suunnittelija, ideoija ja yrityksen omistaja Riikka Pääkkö lanseerasi omat magneettiripsensä, koska allergisoitui ripsiliimalle.”

”Vaikka nettikeskusteluissa moni on kironnut magneettiripsien hankaluutta, MyStylen testissä ripset toimivat moitteettomasti. Ensimmäisiä kokeilukertoja voi verrata vaikkapa piilolinssien asettamiseen – moni tuskailee aluksi, mutta harjoitus tekee mestarin.

Hyvää magneettiripsissä on myös se, että ne voi asettaa paikoilleen niin monta kertaa kuin tarve vaatii ilman, että meikki menee pilalle. Magneettiripset tuntuvat silmässä paremmilta kuin liimatut irtoripset, eivätkä ärsytä tai kuivata silmiä samoin, kuin joskus liimaräpsyjen kanssa käy.”

Vivi Norokorpi, Silva Laakso

Miraque Magneettiripset pääsivät myös Viivin kuukauden suosikkituotteeksi!

Lue koko juttu: https://www.is.fi/mystyle/art-2000005785283.html

blogikuva 2Kauneustoimittajan luottotuotteet juuri nyt. (KUVA: IS, valmistajat)

”MyStylen kauneustoimittaja valitsee joka kuukausi ihanimmat uutuudet ja vakuuttavimmat kosmetiikkatuotteet. Tällä kertaa tehdään täydellinen hehkumeikki.”

Näin hän kertoo Miraque Magneettiripsistä:

”Runsaat ripset ja kissamaiset silmät helposti kerrasta toiseen

Sen jälkeen, kun teimme magneettiripsitestin MyStyleen, yhdet testin ripsistä ovat kulkeneet jatkuvasti laukussa. Suomalaisen magneettiripsivalmistajan Miraquen Natural-ripset on muutaman harjoittelukerran jälkeen älyttömän helppo napsauttaa paikoilleen, ja ne pysyvät silmissä tiukasti koko illan.

Muusta silmämeikistä ei oikeastaan edes tarvitse huolehtia, sillä puolen silmän mittaisella ripsirivistöllä saa katseeseen automaattisesti kissamaisuutta. Samoja ripsiä on tullut käytettyä jo vähintään kymmenen kertaa, eivätkä ne ole menneet miksikään.”


Vivi Norokorpi

 

 

 

 

Kommentoi...
Peruuta
Olet vierailija
Kommentoi vierailijana
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Ole ensimmäinen kommentoija.

Blogi kirjoitukset

Yhteystiedot

Showroom/ koulutus:
Knitter Business Park
Kutojatie 6, 8. kerros
02630 Espoo, FINLAND
Puh: +358 50 465 8858
Sähköposti: info@miraque.fi
Y-tunnus: 2876234-9

Shop&Salon Kauneushoitola/
myymälä/ koulutus/ varasto:
Kainuuntie 26 C
88600 Sotkamo, FINLAND
Puh: +358 44 978 1926
Sähköposti: kauneushoitola@miraque.fi

© 2024, Miraque

Ajankohtaista

miraque_logo_web.png

Design from Finland.

flag englishflag suomiflag swedenflag viro estonia miraque magneettiripsetflag spain miraque