Käyttöohjeet MyWink

MyWink -magneettiripset

Käyttöohjeet

Lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä!

  1. Ennen MyWink-magneettiripsien laittoa kannattaa tehdä meikki ensin valmiiksi.
  2. Kevyt kerros ripsiväriä auttaa magneettiripsiä pysymään paikoillaan, sillä luonnollinen ripsi on liukas. Varsinkin vedenkestävä ripsiväri ripsissä takaa magneettiripsien pysyvyyden vaativimmissakin olosuhteissa. Jos et halua käyttää ripsiväriä magneettiripsien kanssa, niin silloin on tärkeää, että ripsiliuska on pyöristetty ensin oman silmän malliin, jotta pysyvyys on parempi.
  3. Muotoile ripsiliuskat ensin kaarevaan muotoon helpottaaksesi niiden laittamista.
  4. Ota ensin ripsiliuska, jossa magneetit ovat alapuolella. Aseta ripsiliuska omien yläripsiesi yläpuolelle niin lähelle ulkonurkkaa ja ripsirajaa kuin mahdollista ja jätä liuska siihen.
  5. Ota sen jälkeen ripsiliuska tai ripsitupsu, jossa magneetit ovat yläpuolella. Nosta leukaa ylös ja aseta liuska / tupsu silmää räpäyttämättä omien yläripsiesi alapuolelle ja yhdistä ripsiliuskojen magneetit toisiinsa niin, että omat ripsesi jäävät niiden väliin.
  6. Poista ripset ottamalla magneetit sormiesi väliin ja liu´uta magneetit irti toisistaan.
  7. Voit puhdistaa ripsikuituja nestemäisellä ja öljyttömällä meikinpoistoaineella. Voit varovasti puhdistaa myös magneettien tarttumapinnat, mutta vältä magneettien ja kuitujen liimapintaan koskemista ettei magneetti irtoa.

Vinkki:

Päästäksesi lähemmäs ripsirajaa voit asettaa alaliuskan / tupsun pinseteillä ja samanaikaisesti nostaa toisella kädellä yläluomea. Ripset muotoutuvat jo muutaman käyttökerran jälkeen Sinun silmäsi malliin, joten voi sanoa, että ne vain paranevat käytön myötä. Harjoitus tekee mestarin!

Yhteystiedot

Showroom/ koulutus:
Knitter Business Park
Kutojatie 6, 8. kerros
02630 Espoo, FINLAND
Puh: +358 50 465 8858
Sähköposti: info@miraque.fi
Y-tunnus: 2876234-9

Shop&Salon Kauneushoitola/
myymälä/ koulutus/ varasto:
Kainuuntie 26 C
88600 Sotkamo, FINLAND
Puh: +358 44 978 1926
Sähköposti: kauneushoitola@miraque.fi

© 2024, Miraque

Ajankohtaista

miraque_logo_web.png

Design from Finland.

flag englishflag suomiflag swedenflag viro estonia miraque magneettiripsetflag spain miraque