Käyttöohjeet Miraque Premium

Miraque Premium

Käyttöohjeet

 1. Ennen Miraque Magneettiripsien laittoa kannattaa tehdä meikki ensin valmiiksi. Varsinkin vedenkestävä ripsiväri ripsissä takaa magneettiripsien pysyvyyden vaativimmissakin olosuhteissa.
 2. Muotoile kaikki ripsiliuskat ensin kaarevaan muotoon helpottaaksesi niiden laittamista.
 3. Ota ensin ripsiliuska, jossa magneetit ovat alapuolella. Aseta ripsiliuska omien ripsiesi yläpuolelle niin lähelle ulkonurkkaa ja ripsirajaa kuin mahdollista. Jätä liuska siihen.
 4. Ota sen jälkeen ripsiliuska, jossa magneetit ovat yläpuolella. Avaa silmä aivan auki, nosta leuka ylös, aseta liuska silmää räpäyttämättä omien ripsiesi alapuolelle ja yhdistä ripsiliuskojen magneetit toisiinsa. Tuo alaliuska niin läheltä silmämunaa kuin mahdollista suuntana alhaalta ylös päin, ei edestä suoraan silmää kohti, koska silloin alaliuskan magneetit vetävät yläliuskan pois paikoiltaan. Päästäksesi lähemmäs ripsirajaa voit asettaa alaliuskan pinseteillä ja samanaikaisesti nostaa toisella kädellä yläluomea.
 5. Poista ripset ottamalla magneetit sormiesi väliin ja liu’uta magneetit irti toisistaan.
  Huom! Älä revi magneettien ollessa kiinni toisissaan etteivät ripset vahingoitu!
 6. Voit putsata kuituja nestemäisellä ja oljyttömällä meikinpoistoaineella. Voit varovasti putsata myös magneettien tarttumapinnat, mutta varo magneettien ja kuitujen liimapintaan koskemista ettei magneetti irtoa.
 7. Jos et halua käyttää ripsiväriä magneettiripsien kanssa, niin silloin on tärkeää, että ripsiliuska on pyöristetty ensin oman silmäsi malliin, jolloin pysyvyys on parempi.
 8. Kolmen magneetin mallista saat kevyemmän ja helpommin asetettavan, jos leikkaat alaosan kolmeen osaan magneettien välistä. Kolmen magneetin mallin voit myös helposti leikata puolensilmän eli kahden magneetin malliin!
 9. Voit myös trimmata kuituja varovaisesti saksilla haluamaasi pituuteen.

  Ripset muotoutuvat jo muutaman käyttökerran jälkeen sinun silmäsi malliin, joten voi sanoa että ne vain paranevat käytön myötä! Muistathan, että harjoitus tekee mestarin ja on sen arvoista!

 

Katso opastusvideo Miraque magneettiripsien käyttöön alta:

Jos haluat yksilöllistä opastusta magneettiripsien käyttöön, varaa lähimmältä jälleenmyyjältäsi konsultaatioaika. Varatulla ajallasi voitte yhdessä valita sopivimman mallin sinulle ja saat hyvän opastuksen kädestä pitäen sekä parhaimmat vinkit onnistumiseen.

Yhteystiedot

Showroom/ koulutus:
Knitter Business Park
Kutojatie 6, 8. kerros
02630 Espoo, FINLAND
Puh: +358 50 465 8858
Sähköposti: info@miraque.fi
Y-tunnus: 2876234-9

Shop&Salon Kauneushoitola/
myymälä/ koulutus/ varasto:
Kainuuntie 26 C
88600 Sotkamo, FINLAND
Puh: +358 44 978 1926
Sähköposti: kauneushoitola@miraque.fi

© 2024, Miraque

Ajankohtaista

miraque_logo_web.png

Design from Finland.

flag englishflag suomiflag swedenflag viro estonia miraque magneettiripsetflag spain miraque