Miraque

Blog

Blog swe

My style reportern från Ilta-Sanomat testade Miraques Magnetfransar

Användarbetyg: 5 / 5

Markera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktiv
 

 

Läs hela storyn; https://www.is.fi/mystyle/art-2000005684109.html

”Magnetiska fransar, något alla pratar om , vi testade om dem verkligen fungerar”

Lösfransar som är täta, långa och med maximal volym, har vi limmat på i år och dar. Andra grejar med franslim, lösfransar och franstofsar som professionella, medans en del har gett upp för flera år sedan, pga av stök och fransar som lossnar under kvällen.

Nu har det dykt upp nyheter på marknaden, som varannan skönhetsinspirerad talar om, särskilt på olika diskussionsforum på nätet. Lösfransarnas nya innovation är magnetiska fransar utan lim, istället fästes dem med små magneter. Egna modeller har skapats av finska Miraque, finska G Beauty och internationella Ardell”

blogikuva 1

Till vänster Miraques volym helfrans modell, till höger lättare modell naturell halvfrans. Överraskades av fransens naturlighet. (Bild: Silva Laakso)

”Magnetfransarna fästes på egna övre fransen, med två remsor, från båda sidor av egna fransen

Miragues designer, och företagets ägare Riikka Pääkkö lanserade egna magnetfransar, eftersom hon själv blev allergisk mot frans limmet.”

”Trots att många förbannat magnetfransar på olika diskussionsforum, så fungerade fransarna utan anmärkning vid MyStyles test. Första gångerna kan man tänka sig att jämföra användandet av kontaktlinser, många upplever det som jobbigt i början, men övning ger färdighet.

Det bra med Magnetfransen är också att man kan placera den så många gånger som behövs utan att förstöra sminket. Magnetfransen känns bättre än fransar med lim, irriterar eller torkar inte ut ögat på samma sätt som kan förekomma med limfransar”

Vivi Norokorpi, Silva Laakso

Miraques Magnetfransar blev även Vivis månadens favourit produkt.

Läs hela storyn: https://www.is.fi/mystyle/art-2000005785283.html

blogikuva 2Skönhets reporters tillförlitliga produkter just nu (bild: IS, tillverkare)

”My Style skönhetsreporter väljer ut månadens härligaste nyheter och mest övertygande kosmetikaprodukt. Denna gång fixar vi en fullkomligt strålande make up.”

Såhär berättar hon om Miraque Magnetfransarna:

”Fylliga fransar och kattliknande ögon gång på gång

Efter vi har gjort testet på MyStyle, har ett par fransar alltid följt med mig i väskan. Efter några gångers övning är dessa finsk designade Miraque Natural-fransar lätta att klipsa på plats, och håller sig stadigt hela kvällen.

Resten av ögats sminkning behöver man egentligen inte ta hand om, med halv fransen får du automatiskt en intensiv blick. Har använt samma fransar redan ett tiotal gånger, och dem håller skicket.”


Vivi Norokorpi

 

 

 

 

© 2024, Miraque
miraque_logo_web.png

Design from Finland.

flag englishflag suomiflag swedenflag viro estonia miraque magneettiripsetflag spain miraque