Miraque

Blog

Blog swe

Limfransar vs. Magnetfransar

Användarbetyg: 5 / 5

Markera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktiv
 

Använder du dagligen fransar som du fäster med lim? Orsakar detta irritation eller sveda? Är du orolig över lim allergi som blir allt vanligare? Skulle du vilja byta ut lim fransar mot mer allergivänliga fransar, och på så sätt undvika eventuella lim-allergier?

Många funderar säkert över dessa frågor. Lim-allergi har blivit mer vanligare med trenden att många idag använder olika typer av ögonfransförlängningar. Vem skulle inte vilja ha en vackrare blick med hjälp av extra fransar?

Vilken tur att Miraque Magnetfransar erbjuder ett mer allergivänligt alternativ till fransar som fästes med lim. I vårt sortiment finns fem helfrans modeller, från naturlig till mycket volym, som kan ersätta fransar med lim.

Bästa vännerna Inka och Kaisu har använt fransar med lim i åtta år. Nu har Inka använt Miraques magnetiska fransar i ett halvår och Kaisu i en månad. Vi intervjuade dem för att ta reda på hur bytet till magnetfransar har fungerat.

miraque magneettiripset inka2

Varför vill ni använda fylligare fransar?

Kaisu: Mina egna fransar är korta, och syns nästan inte med mascara. Lösfransar gör min blick mer intensiv och får mig att känna mig mer kvinnlig. Fransar är en viktig del i min kraftigare sminkstil.

Inka: Problemet är egentligen inte mina egna fransar, utan jag gillar en kraftigare sminkning, då är det en självklarhet att ha snygga lösfransar. Det är svårt att vara utan lösfransar, när man blivit van med dem.

Varför ville ni byta limfransar mot Miraque Magnetfransar?

Kaisu: Först och främst stod mina fransar ut underifrån med limfransar, och det såg inte naturligt ut. Limmet irriterade och orsakade rinnande ögon och fransarna kunde släppa i kanterna under dagen. Till sist ville jag byta till ett säkrare alternativ ur allergisynpunkt. När jag såg Inka ha Miraque Magnetfransar, ville jag också ha vackra allergivänliga fransar som motsvarar fransförlängning.

Inka: Största orsaken var rädsla för lim-allergi, eftersom jag redan hade symptom som rinnande ögon. Även att naturliga produkter ligger varmt om mitt hjärta.

miraque magneettiripset inka5

Vilka är bästa egenskaperna med Magnetiska fransar?

Kaisu: Dem ser väldigt bra ut, magneterna är knappt synliga. Känns inte obehagliga och är snabba att använda när man lär sig. Håller länge vid daglig användning.

Inka: Magnetfransarna är överlägsna när det gäller att få dem sitta på plats, lim fransarna behövde man rätta till under dagen. Dem sitter på plats även i extrema förhållanden. Dem är också mer intensiva och högklassiga jämfört med fransar med lim. Miraques Fransar har naturliga högklassiga och hållbara fibrer, som även är veganska.

Till sist, egna tankar!

Kaisu: Det är toppen att man i finland har intensivt utvecklat en sån här innovation. Kan varmt rekommendera att prova och boka tid till konsultation, där man personligen får lära sig att använda fransarna. Miraque Magnetfransar är en räddning för trötta ögon och piggar upp vardags morgonen.

Inka: Ett franspar har för mig hållt i månader, så dem är prisvärda. Kan rekommendera Miraques Magnetfransar till alla som vill ha mer naturliga och lim fria fransar. För variation i både volym och längd kan man använda två olika modeller. Själv använder jag mest modellerna 332 och 333. Kan inte tänka mig att överge dessa fransar, kommer inte återgå till fransar med lim!

miraque magneettiripset inka4

© 2024, Miraque
miraque_logo_web.png

Design from Finland.

flag englishflag suomiflag swedenflag viro estonia miraque magneettiripsetflag spain miraque